Cosrx Aha, Bha Clarifying Treatment Toner, 150ml

COSRX
150000057
449,00
грн.
Тонер Cosrx для комбінованої/жирної шкіри з АНА/ВНА кислотами, 150ml

Вік:
18+
Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Проблемна
Призначення: Загоєння, Заспокійлива, Антибактеріальна дія, Протизапальна
Активні компоненти: АНА кислоти, ВНА кислоти.
Об'єм: 150ml

Описання: Для власниць жирного і комбінованого шкірного покриву необхідний особливий підхід в процесі очищення і догляду. Незважаючи на те, що наша шкіра «самодостатня», а організм справно регулює процеси відновлення, змертвілі клітини епідермісу не дозволяють сальним залозам працювати правильно, що призводить до запалень і закупорювання пор. Вирішенням цієї проблеми буде Cosrx Aha, Bha Clarifying Treatment Toner. Цей тонер містить натуральні АНА-кислоти (яблучна фруктова вода 10%) і натуральні ВНА-кислоти (вода кори білої верби 10%), які сприяють коректній роботі сальних залоз, усувають запалення, звужують пори і очищають епідерміс від ороговілих клітин. Після використання ваша шкіра стане м'якою і виключно ніжною. Регулярне застосування продукту запобігає втраті вологи з клітин епідермісу і освітлює сліди від акне. Засіб не містить парабенів, штучних барвників і ароматизаторів, триетаноламіну і фталатів.
Спосіб використання: Ватним диском, змоченим засобом, протерти обличчя, шию і зону декольте. Використовувати вранці і ввечері.
Склад: Mineral Water, Salix Alba (Willow) Bark Water (10%), Pyrus Malus (Apple) Fruit Water (10%), Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Lactate, Glycolic Acid (0,1%), Water, Betaine Salicylate (0,1%), Allantoin, Panthenol, Ethyl Hexanediol. PH 3,9.

Активні компоненти: AHA кислоти

Активні компоненти: BHA кислоти

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Об'єм: 150ml

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Загоєння

Призначення: Заспокоєння

Призначення: Звужує пори, Матує

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

E-Beauty рекомендує
Click to order