Purederm Galaxy 2X Bubble Sparkling Multi Mask Yellow s Violet, 12g

140001665
55,00
грн.
Мультимаска грязьова бульбашкова "Жовта / Синя" Purederm Galaxy 2X Bubble Sparkling Multi Mask

Вік: 18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення, зволоження
Активні компоненти: Екстракт лимона, вітамін С, екстракт чорниці
Об'єм: 12g

Описання: Бульбашки кисню глибоко проникають в шкіру, видаляючи забруднення з пір, вугри і ороговілу шкіру. Це процедура з двома масками, яка спрямована на вплив на різних частинах особи. Жовта тільки для Т-зони. Вона містить вітамін C і екстракт лимона, щоб очистити шкіру. Синя яка містить екстракт чорниці і азулен, призначена для сухої U-зони. Оживляє шкіру, оздоровлює, усуває в'ялість шкіри.
Спосіб використання: Відкрити саше і нанести жовту маску на Т-зону (лоб і ніс). Відкрити саше і нанести синю маску на U-зону (щоки і підборіддя). Залишити маску на 10-15 хв до моменту утворення рясної піни. Вмийтеся великою кількістю води. * Уникайте використання на прищі, роздратовану або засмаглу шкіру. Припиніть використання і зверніться до лікаря, якщо шкіра стала червоною і з'явилося свербіння під час або після застосування маски.
Склад: water, glycerin, kaolin, lotus extract, borage extract, vitamin C, extracts: lemon, sugar cane, sugar maple, blueberry leaves, orange; lecithin, ceramides, allantoin, lime oil. Blue mask: water, glycerin, kaolin, betaine, extracts: blueberry, jasmine, rooibos, lemon, sugar cane, blueberry, sugar maple, orange, star anise; ceramides.

E-Beauty рекомендує
Click to order