Pyunkang Yul Low pH Deep Cleansing Foam 40ml

Pyunkangyul
140002427
130,00
грн.
Пінка Pyunkangyul слабокислотна для всіх типів шкіри, 40ml

Вік:
Без обмежень
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Загоэння, Пом'якшення, Очищення
Активні компоненти: Екстракт Центелли Азіатської, Кокосове масло
Об'єм: 40ml

Описання: Глибоко очищуюча пінка від бренду Pyunkang Yul забезпечує ефективне усунення забруднень, нормалізує при цьому оптимальний рівень pH шкіри. Ніжна текстура, що утворює повітряну пінку, гарантує ефективне проникнення активних компонентів углиб шкіри, тим самим забезпечуючи відновлення, пом'якшення, заспокоєння і зволоження дії. Засіб підходить для всіх типів шкіри, у тому числі - сухий, чутливії, комбінованії і жирнії. Формула з низьким вмістом pH збагачена екстрактами азіатської центелли і листям ліщини забезпечує антиоксидантну дію, ефективно відлущує омертвілі шар шкіри, чим розгладжує рельєф і тон шкіри.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: Візьміть невелику кількість вспеньте в руках і нанесіть на суху шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей. Намочіть руки і зробіть легкий масаж. Змийте теплою водою.

Активні компоненти: Центелла Азіатська

Активні компоненти: Масло Кокоса

Об'єм: 40ml

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Зволоження

Призначення: Очищення

Призначення: Зняття запалень

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order