Medi Peel Hyaluron Dark Benone Peptide Ampoule Eye Patch(60pcs)

Medi Peel
140002058
670,00
грн.
Патчі Medi Peel від темних кругів/пігментації з гіалуроном (60pcs)

Вік:
18+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Омолодження, Зволоження, Проти темних кіл, Проти набряків
Активні компоненти: Перлини, Вітамін Е, Пептиди, Гіалуронова кислота
Об'єм: 60pc

Описання: Багатофункціональні патчі здатні в найкоротші терміни перетворити проблемні ділянки шкіри. Вони відмінно справляються з висвітленням темних кіл під очима і пігментних плям, розгладженням зморшок і заломів, живленням і зволоженням шкіри. Патчі містять унікальні дорогоцінні діючі компоненти:
- перлинна пудра багата мінералами і вітамінами групи В, добре справляється з негативним впливом навколишнього середовища, освітлює тьмяні ділянки шкіри, розгладжує зморшки, протидіє процесам старіння;
- діамантова пудра надає шкірі здорове сяйво, висвітлює темні кола під очима, підвищує тургор клітин, вирівнює колір і текстуру шкіри;
- токоферол (вітамін Е) живить шкіру, захищає її від передчасного старіння, надає антиоксидантний ефект.
- комплекс 9 пептидів блокує руйнування молекул колагену і еластину в клітинах епідермісу, завдяки чому сповільнюються процеси старіння, шкірі повертається еластичність і пружність, нормалізується водний баланс, відновлюються пошкоджені ділянки.
- гіалуронова кислота має маленьку молекулу, яка проникає в глибокі шари епідермісу і утримує там необхідну кількість вологи, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здоровий, сяючий вигляд, стимулює синтез еластину і колагену.
- алантоїн - цінна для шкіри речовина, що надає зволожуючу, відлущувальну, заспокійливу, і антиоксидантну дію. Бетаїн активно зволожує, пом'якшує і вирівнює шкіру. Знімає почервоніння і заспокоює роздратування.
Спосіб використання: Ретельно вмийтеся і промокніть обличчя серветкою або рушником. Вийміть гідрогелеві патчі з пачки за допомогою спеціальної лопатки і нанесіть на область навколо очей. Залиште на 10-15 хвилин. Потім повільно видаліть патчі з обличчя, починаючи з краю. Есенцію, що залишилася не змивати, розподіліть її по обличчю за допомогою легкого поплескування і дайте вібратися.

Активні компоненти: Алантоїн

Активні компоненти: Вітамін Е

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Пептиди

Об'єм: 60шт

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Зняття набряків

Призначення: Ліфтинг

Призначення: Омолодження

Призначення: Освітлення

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order