Mizon Hyaluronic Acid Ampoule, 9.3ml

Mizon
150000578
159,00
грн.
Гіалуронова сироватка Mizon Hyaluronic Acid 100

Вік: 25+
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Відновлення, від перших ознак старіння, живлення, зволоження
Активні компоненти: Кераміди, гіалуронова кислота, рослині екстракти
Об'єм: 9.3ml

Описання: Проникаючи в глибокі шари шкіри, активні компоненти сироватки насичують вологою кожну клітинку, забезпечують тривалу гідратацію.
На поверхні шкіри сироватка утворює найтоншу плівку, яка притягує воду з повітря, вбирає її і утримує, при цьому, абсолютно не заважає шкірному диханню, а також попереджає обезводнення.
Регулярне застосування гіалуронової сироватки збільшує еластичність і тургор клітин шкіри, завдяки чому поступово відходять дрібні і середні зморшки, а нові не з'являться ще дуже довго. У шкіри підвищується здатність утримувати воду, і кожне умивання і використання зволожуючого крему підкріплюють вашу молодість.
Крім гіалуронової кислоти, Mizon Hyaluronic Acid 100 містить масу додаткових поживних і очищувальних речовин:
Бета-глюкан - імуномодулятор, що допомагає шкірі боротися із запаленнями і патогенними організмами, що потрапляють в пори.
Кераміди 3 - ліпіди, які пов'язують воду, подібно гіалуронової кислоти, але на поверхні шкіри - схоплюють і не дозволяють випаровуватися необхідної вологи.
Трипептид міді - активує стовбурові клітини шкіри, змушуючи її інтенсивніше оновлюватися.
Березовий сік - природний відбілювач шкіри, допомагає позбутися від пігментних плям і веснянок.
Фармакологічний комплекс рослинних екстрактів: полину гіркого, портулаку городнього, малини, арніки гірської, тирлич жовтий, деревію, коріння астрагала.
Спосіб використання: На очищену шкіру обличчя нанести сироватку м'якими погладжують, дочекатися повного всмоктування. Також сироватку можна приміряти в комплексі з іншими засобами: додати кілька крапель в свій улюблений крем, в маску для більшої її ефективності - додати 1-2 краплі в свій ВВ крем або тональну основу.
Склад: Aqua, Sodium Hyaluronate, Copper Tripeptide-1, Butylene Glycol, Sclerotium Gum, 1,2-Octanediol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Hydrogenated Polydecene, Carppyl/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, C12-c20alkyl Glucoside, C14-22 Alcohol, Glyeryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cholesteryl Hydroxystearate, Cholesterol, Ceramid 3, Triethanolamine, Carbomer, Betula Platyphylla Japonica Juice, Portulaca Olearcea Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Beta-Glucan, Adenosine, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA.

Вік: 25+

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Відновлення

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

E-Beauty рекомендує
Click to order