Ayoume Enjoy Mini Bubble Mask Pack, 3g

Ayoume
000042
20,00
грн.
Киснева маска Ayoume Enjoy Mini заспокійлива, 3g

Вік:
Без обмежень
Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Очищення, Антибактеріальна дія, Зволоження
Активні компоненти: Лктобактерії, Алантоїн, Лаванда
Об'єм: 3g

Описання: Очищуюча бульбашкова маска Ayoume Enjoy Mini Bubble Mask Pack з серії міні-засобів в яскравих пірамідках. Маска забезпечує глибоке дбайливе очищення шкіри. При нанесенні на обличчя, вона перетворюється в піну з мікропухирців, які проникають в пори, "виштовхують" з них забруднення, а також забезпечують приємний мікромасаж шкіри. Ключовий компонент маски - ферментовані лактобактерії, які пригнічують розмноження хвороботворних мікроорганізмів і одночасно з цим створюють на поверхні шкіри оптимальне середовище для розмноження нормальної мікрофлори. Лактобактерії прискорюють загоєння різних запалень і подразнень, стимулюють процеси регенерації, забезпечують захист шкіри від зовнішніх агресивних впливів, а також надають живильну дію, пом'якшують шкіру, вирівнюють її тон. Також в складі маски фільтрат дріжджових грибків галактомісез, який відновлює і омолоджує шкіру, особливо добре впливає на тьмяну і пігментовану шкіру з акне. Сприяє безпечному та природному відлущуванню відмерлих частинок епідермісу, усуває лущення, сприяє звуженню пор, підвищує її пружність і еластичність.
Спосіб використання: Нанесіть маску на на обличчя рівним шаром. Залиште на 10-20 хвилин, потім промассуйте протягом 1 хвилини, попередньо змочивши шкіру - це сприяє кращому очищенню шкіри. Вмийтеся теплою водою.

Склад: Water, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Methyl Perfluorobutyl Ether, Acrylates Copolymer, Sodium Laureth Sulfate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Polyhydroxystearic Acid, Potassium Hydroxide, Ethylhexyl Isononanoate, Isononyl Isononanoate, Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Xanthan Gum, Allantoin, Betaine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Octyldodecanol, Portulaca Oleracea Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Butylene Glycol, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Lactobacillus Ferment, Galactomyces Ferment Filtrate, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Tocopherol, Ethylhexylglycerin.

Активні компоненти: Алантоїн

Активні компоненти: Лаванда

Вік: 16+

Вік: 18+

Вік: 25+

Вік: 30+

Вік: 35+

Вік: Без обмежень

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Загоєння

Призначення: Звужує пори, Матує

Призначення: Зняття запалень

Призначення: Очищення

Тип шкіри: Всі типи

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Тип шкіри: Чутлива, Проблемна

E-Beauty рекомендує
Click to order