Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream, 50ml

Pyunkangyul
150000166
219,00
грн.
Крем для рук Puynkangyul зволоження/оздоровлення з гіалуроном, 50ml

Тип шкіри: Всі типи
Призначення: Зволоження, Живлення, Пом'якшення
Активні компоненти: Гіалуронова кислота, Авокадо
Об'єм: 50ml

Описання: Зволожуючий крем для рук Pyunkang Yul Quick Moisturizing Professional Hand Cream стане вашим кращим другом і головним помічником в боротьбі з сухістю, подразненнями і почервоніннями. Крем забезпечує інтенсивне зволоження епідермісу, наповнює його корисними компонентами, стимулюючи кровообіг і обмінні процеси. Він виготовлений на основі натуральних інгредієнтів, які миттєво поглинаються шкірою, не залишають липкою плівки і жирного блиску. Компактний тюбик дуже зручно носити з собою, використовуючи при першій необхідності.
Корейська косметика бренду Pyunkang Yul настільки ефективна, що її можна знайти на аптечних полицях. Технологи і дерматологи медичної клініки розробляють унікальні склади з мінімальної кількості компонентів. Але всі вони ретельно підібрані і схвалені Корейської Асоціацією дерматологів.
Спосіб використання: Невелику кількість крему розтерти по чистій шкірі рук

Склад: Astragalus Membranaceus Root Extract, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrogenated Polydecene, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Beeswax, Glyceryl Stearate, Cyclohexasiloxane, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Sesquioleate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, PEG-100 Stearate, Glyceryl Caprate.

Активні компоненти: Гіалуронова кислота

Активні компоненти: Авокадо

Об'єм: 50ml

Призначення: Живлення

Призначення: Зволоження

Призначення: Пом'якшення

Призначення: Відновлення

E-Beauty рекомендує
Click to order