Wellderma Face Lifting Pad

150000639
590,00
грн.
Wellderma Масажер для контурного масажу обличчя і тіла

Описання: масажер дозволяє виконувати ефективний масаж обличчя, знімає набряклість, підсилює приплив крові, тим самим сприяє поліпшенню тони. Робить контури особи більш чіткими і формує V-лінію, попереджає утворення другого підборіддя і перешкоджає обвисання шкіри.

Багатофункціональний масажер підходить для двох варіантів масажу:

1. Верхня частина за формою нагадує кут виконує ліфтинг-масаж, який допомагає підкреслити контури особи, сформувати V-лінію і позбавити від другого підборіддя;

2. Спеціальний багатогранний куля з платиновим покриттям на нижній частині продукту призначений для акупунктурного масажу тонкої і особливо чутливої ​​шкіри в області носо-губних складок і ключиць. Це допомагає підтягнути і зміцнити шкіру, а також розслабити м'язи.

Масажер можна використовувати не тільки на обличчі, але також і на тілі в області ключиць, передпліччя, попереку і ніг для підтримки еластичності шкіри і запобігання обвисання.

Спосіб застосування:

Для обличчя: застосовуйте по масажних лініях уздовж підборіддя, в області очей, мімічних зморшок, скул і лоба. Робіть легкий масаж круговими рухами.

Для тіла: використовуйте в області передпліччя, ключиць, на руках від ліктя і вище, ногах і попереку як акупунктурного масажу.

* Можна використовувати поверх сироваток, кремів і тканинних масок.

E-Beauty рекомендує
Click to order