Deoproce Fresh Roll On Deodorant

Deoproce
150000007
255,00
грн.
Кульковий дезодорант з ароматом свіжої зелені - Deoproce Fresh Roll On Deodorant

Призначення: Захист від поту, від запаху
Активні компоненти: Екстракт центелли азіатської, листя камелії, меліса
Об'єм: 50ml

Описання: Кульковий дезодорант освіжає і позбавляє від запаху поту на весь день! Не дратує і не сушить шкіру пахв, не залишає слідів на одязі. Має приємний свіжий аромат зелені.
До складу дезодоранту входять екстракти центелли азіатській і листя камелії, які пом'якшують шкіру і позбавляють від подразнень. Екстракти чайного дерева і меліси мають бактерицидну і в'язким діями, освіжають і охолоджують епідерміс, залишаючи його сухим протягом всього дня.
Спосіб використання: Злегка струсіть флакон і декількома рухами нанесіть дезодорант на чисту суху шкіру.
Склад: Water, Alcohol, Aluminum Chlorohydrate, Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary)Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Mentha Piperita (Pepermint) Extract, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance



Активні компоненти: Центелла Азіатська

Вік: Без обмежень

Об'єм: 50ml

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Антибактеріальна дія

Призначення: Освіжає

E-Beauty рекомендує
Click to order