Jade Roller For Face And Eyes

000030
245,00
грн.
Роллер Jade проти набряклості нефритовий

Призначення:
Зняття набряків, Массаж
Описання: Зберегти молодість шкіри можна самостійно, без допомоги пластичних хірургів і косметологів. Для цього потрібно опанувати техніку масажу за допомогою спеціальних ролерів. Jade Roller For Face And Eyes подарує енергію нефриту і підніме настрій. Самомасаж за допомогою цього інструменту - це чудовий ритуал, який допоможе очистити думки від негативу і зняти м'язові затиски. Нанесіть улюблене масло або сироватку, яка забезпечить ковзання і подаруйте собі релакс. Використовувати можна як на обличчі, так і на шиї і зоні декольте.
Массаж знімає набряклість обличчя і усуває темні кола під очима, підвищує тонус шкіри, еластичність і пружність, як результат дарує здоровий блиск і свіжість. Корисним є те, що активізується кровообіг і лімфоток, завдяки чому забезпечується правильне «дихання» клітин епідермісу, розгладжуення зморшок і заломів.
Окрім зовнішнього та клітинного впливу массаж роллером нормалізує роботу нервової системи і знімає стрес.
Рекомендації по використанюю: Щоб позитивний ефект був більш помітний та тривалий, намагайтеся систематично масажувати ваше обличчя кожен день протягом приблизно 10 хвилин. Необхідно масажувати контур і овал обличчя, вилиці, брови, шию і декольте. Для цього рекомендується використовувати улюблене масло або сироватку. Виконувати масаж відповідно до інструкцій. Для посилення ефекту можна використовувати охолодженим

Колір: Зелений

Матеріал: Нефрит

E-Beauty рекомендує
Click to order