DRS 540 Derma Roller

DRS 540 Derma Roller
000027
295,00
грн.
Мезороллер DRS 540 Derma Roller

Призначення: Мезотерапія, Массаж
Описання: Мезороллер - професійний прилад для проведення мезотерапії в домашніх умовах. Уже з першої процедури ви зможете спостерігати миттєвий ліфтинг-ефект без відвідування косметолога, що дозволить зберегти не тільки ваш бюджет, але і ваш час. При проникненні в шкірний покрив мікроголок запускаються відразу два механізми відновлення шкіри - це посилюється вироблення природного колагену і активні компоненти сироваток і кремів проникають ще глибше.
Використовуючи мезороллер в домашніх умовах регулярно, ви зможете значно зменшити зморшки на обличчі, розширені пори, шрами і сліди від акне, посилити ріст волосся аж до лікування початкових стадій облисіння. Дермароллер має вагомі переваги в порівнянні з пілінгами тому проколи після процедури зникнуть в період від 1 до 3 годин, а отриманий ефект підтяжки шкіри настає практично відразу і максимально проявиться приблизно через 24 години після процедури.
Його перевага - титанові голки, які прослужать вам максимально довго тому титан, що не окислюється, прекрасно сумісний з будь-якими косметичними та антисептичними засобами, а також, що не маловажно, не викликає алергічних реакцій.

Колір: Рожевий

Колір: Чорний

Матеріал: Пластик

Матеріал: Титан

E-Beauty рекомендує
Click to order